Husband under liveshowen ‘Troldspejlet’
”Jazzkollektivet ingick i vacker symbios med Troldpejlet på Bremen Teater, och bandets jazziga tolkningar av låtar från klassiska tv-spel skapade en helt fantastisk stämning. Jazzkollektivet kan deras grej samtidigt som att de vågar chansa och testa nytt – de bevisade att tv-spel och jazz har mera gemensamt än vad man skulle tro.”
– Jakob Stegelmann (oktober 2019)

Jazz på Nationalmuseet, Köpenhamn
“Stort tack till Jazzkollektivet för en fantastisk kväll. Höga rekommendationer från konferens- och event-avdelningen på Nationalmuseet.”
– Dorthe, Nationalmuseet (november 2018)

Alla dansade! Fantastisk swingjazz!
” “Jazzkollektivet levererade helt fantastisk swingjazz när jag nyligen firade min 60-års födelsedag. Musikerna var oerhört professionella, fantastiskt snälla och tillmötesgående. Alla dansade under de tre omgångarna som vi hade beställt, och hela bokningsprocessen är ett kapitel för sig. Bokarna är så snäll och hjälpsamma, och återkopplar på ett sätt så man känner sig väldigt trygg. Guldstjärna i kanten till både band och bokning!”
– Lisbeth Christensen (november 2019)

Torsdagsjazz ‘after-work’
“Vi ville gärna ge våra anställda möjligheten att uppleva duktiga instrumentalister och vokalister, och eftersom att vi tidigare hade använt oss av Jazzkollektivet i samband med ett julevenemang, var delt helt naturligt att boka just dem igen när vi då bestämde oss för att anordna torsdagskonserter på arbetsplatsen en gång i kvartalet. Vi har nu samarbetat med Jazzkollektivet i två år, och konserterna har blivit en samlingspunkt där våra musikintresserade medarbetare kan träffas efter jobbet till lite mat och dryck i kombination med en bra musikupplevelse.
– Kim Hansen (oktober 2019)

Överraskningskonsert på födelsedagsfest
“Jazzkollektivet bidrog till en fantastisk stämning på min frus födelsedag i Frederiksberg Have med deras galet duktiga musiker. De kommer bli en fast del av våra framtida fester!”
– Morten Jensen (augusti 2019)

Sympatiska och duktiga musiker
Stort tack till de otroligt sympatiska och duktiga musiker som levererade underbar jazzmusik till min fars 80-års födelsedagsfest i helgen. Och vilken röst sångerskan hade! Min pappa – som är stor jazzentusiast – fick också möjligheten att sitta in på några låtar med sin saxofon. Även om han kände sig lite ringrostig och inte var helt nöjd med sin egen prestation tyckte han att det var underbart att spela med så duktiga musiker. Tack!”
– Ursula Rosenkrantz Ugilt (marts 2019)

Det är inte sista gången
“Vi hade glädjen av Jazzkollektivet på vårt bröllop. Frederik och Nanna var fantastiska och levde 100 % (och mer därtill) upp till våra förväntningar. Det är inte sista gången jag bokar er till en fest. 1000 tak från oss.”
– Tina Wennerwald Kaisen (augusti 2018)

En fantastisk stämning
“Tusen tak för en kanoninsats på vårt bröllop. Musiken var underbar, både under middagen och dansen. Vi är väldigt nöjda och musiken fick också mycket beröm från många av gästerna. Ni bidrog till en fantastisk stämning – tusen tack!”
– Astrid Brorsen (juni 2018)

Jazz på bröllopsmottagning
“Bröllop på vattnet! Jazzkollektivet skapade den bästa stämningen under vår bröllopsmottagning.”
– Magnus Stig Pedersen (juni 2019)

Jazz på kanalrundtur i Köpenhamns Hamn

“En fantastisk upplevelse! Vi hade Asger på gitarr och Jeppe på saxofon med ute på en av båtarna. Musiken var helt perfekt och bidrog verkligen med en extra mysfaktor. Tack till er båda för att ni gjort vårt bröllop ännu bättre!”
– Katrine (juni 2017)

Skapade liv och upplevelse på galleria
“Jazzkollektivet har hjälpt oss att skapa nya upplevelser i vår galleria, vilket har medverkat till att våra gäster har stannat längre tid och på så sätt ökat försäljningen. Vi upplevde t.ex. att barnfamiljer slog sig ned och njöt av musiken, vilket gav en av föräldrarna möjligheten att vara lite “ledig” och shoppa, samtidigt som att den andra stannade kvar tillsammans med barnen. Vi observerade också en ökning av ätande gäster i restaurangerna när Jazzkollektivet spelade utomhuskonsert i sensommaren. Det är verkligen en bra affärsmetod att ge gästerna en annorlunda upplevelse. Det att Jazzkollektivet ansvarar för musiken ger oss möjligheten att skapa annorlunda events i vår galleria. Samarbetet med Jazzkollektivet har ökat antalet besökande och samtidigt skapat mer liv, kultur och flera upplevelser för alla åldrar. Varmaste rekommendationer.”
– Katrine Grube, Kronen (januar 2020)

Två underbara live-upplevelser under 2019
“Ni är verkligen helt fantastiskt duktiga. Man känner er stora glädje till musiken och denna lyckas ni förmedla vidare till oss som publik. Jag har haft två otroligt underbara live-upplevelser med er under 2019, och ser fram emot ännu fler under 20-talet!”
– Linnea Withoeft (december 2019)

Varmaste rekommendationer
“Perfekt till 50-årsfest! Jazzkollektivet bidrog med fantastiskt underhållning på min 50-årsfest, både före och under middagen. Kommunikationen har hela vägen varit professionell och bra, och jag kan bara ge Jazzkollektivet mina varmaste rekommendationer.”
– Bo Sjögreen (juli 2017)

Superbra och jazzig minikonsert Under middagen
““Jazzkollektivet fungerade perfekt som inslag under vår bröllopsmiddag. Vi var supernöjda med vad de spelade och med konceptet som helhet.”
– Katja Pedersen (augusti 2017)

Fantastisk mysig jazz!
“Jazzkollektivet levererade härliga toner på piano och kontrabas på vår lilla dotters dop. Allt var helt som vi hade önskat. Tusen tack för det!”
– Maria (maj 2019)

Bra uppvärmning inför fest!
“Jazzkollektivet hittade helt rätt balans mellan att fungera som mingel-band och ändå leverera en repertoar som var både intressant och varierad, när de spelade som upptakt till fest. Mina varmaste rekommendationer.”
– Nanna K. (april 2019)

Ett band som har koll på sin publik!
“Evenemanget med Jazzkollektivet var helt perfekt. De var både tillmötesgående och sköna att umgås med, och musikerna skapade väldigt bra stämning genom ett superbra framträdande på vårt jubileum.”
– Peter L. Knudsen (april 2018)

Jazz på julfest!
“Jazzkollektivet som trio (sångerska, gitarrist och kontrabassist) passade perfekt som uppbyggnad till vår julfest. Låtlistan var ett mix av gamla jazzlåtar och julmusik – helt perfekt!”
– Rasmus (december 2017)

Vilken tur!
“Vilken tur att Jazzkollektivet kunde komma hela vägen från Århus och spela på min 60-årsbrunch som anordnades på en anrik gammal restaurang i södra Jylland. Dom skapade verkligen bra stämning. Härlig varierad repertoar i jazzig stil och mycket välspelat. I pausen hade de till och med överskott att låta intresserade småbarn se hur en kontrabas funkar. Det var SÅ bra.”
– Susanna Petersen (juli 2018)

Väldigt bra styrt av Jazzkollektivet!
“Det var ett stort nöje att ha Jazzkollektivet som band på vårt bröllop. Låtvalet var helt perfekt och uppträdandet var uppskattat av alla gäster. Att musikerna också var otroligt sympatiska och trevliga var ännu ett plus. Vi rekommenderar verkligen Jazzkollektivet.”
– Trine Berg (maj 2018)

Bra kommunikation!
“I samband med planeringen av en överraskningsfest var det ingen tvekan om att Jazzkollektivet skulle bokas. Vi hade planer om att överraska min pappa med en gospelkör vilket krävde en del kommunikation med Jazzkollektivet, och varje gång blev vi bemött med snabba och positiva svar, och Jazzkollektivet gjorde verkligen hela processen mycket enklare. Saker blev möjliga! Under festen spelade Jazzkollektivet i bakgrunden och anpassade ljudnivån så att alla kunde prata med varandra – precis så som vi önskade det. Jag kan därför varmt rekommendera Jazzkollektivet som både hade en bra känsla för repertoar och ljudvolym – det händer inte varje gång. Tusen tack – ett stort nöje!”
– Rikke B. (juli 2018)

Jazz på exklusivt event
“Vi arrangerade ett exklusivt event och frågade Jazzkollektivet om dom kunde hjälpa oss med musiken under middagen. Både repertoaren, den musikaliska nivån och hela bandets uttryck under kvällen levde inte bara upp till våra förväntningar, men fick också mycket beröm från gästerna.”
– Pernille, INC (marts 2018)

Professionalism, expertis och kvalitet
“Jag rekommenderar verkligen Jazzkollektivet om man önskar professionalism, expertis och kvalitet, och att jobba med folk som både är nytänkande och flexibla när det gäller problemlösning och behov för det specifika eventet.”
– Nete, KAF (november 2017)

Allt kom samman precis som vi hade tänkt oss
“Det var en helt fantastisk upplevelse när Jazzkollektivet kom och spelade på våran sommarfest på DIGNITY. Allt löste sig och blev precis som vi hade önskat, vilket mycket var pga att Jazzkollektivet levererade så stämningsfull musik. Bästa rekommendationerne härifrån!”
– Kamilla, DIGNITY (august 2019)

Jazzkollektivet: vårt eget husband!
“Internt på arbetsplatsen kallar vi nu Jazzkollektivet för vårt eget husband, eftersom de har spelat konsert hos oss hela 9 gånger – och vi är säkra på att det kommer bli många fler tillfällen. De olika teman har vi valt utifrån Jazzkollektivets egna förslag, och även om de har varit väldigt olika har de alla haft ett jazzigt uttryck.”
– Malene, DBI (oktober 2019)

En stor upplevelse för oss och våra gäster
“Vi bokade Jazzkollektivet inför vår dubbla 40-årsfest i september 2018 – det var eminent! Stämningen, gästerna, bubblet, laxen och Jazzkollektivet kom samman på ett fantastiskt sätt, och vi kommer definitivt att komma ihåg dom inför framtida fester. Tusen tack för att ni var med till att göra våran fest till en stor upplevelse för oss och våra 60 gäster.”
– Henrik M. Christensen (september 2018)

Jätteduktiga, trevliga och professionella!
”Jazzkollektivet gjorde en otrolig insats för att göra vårt bröllop det mest fantastiska vi någonsin kunde föreställt oss! Jätteduktiga, trevliga och professionella! Tack för allt!”
– Linnéa Holbeck (juli 2019)

offentlig flotte-konsert för Kulturhavn354
“Hos Projektet Kulturhavn365 har vi hela två gånger haft nöjet av Jazzkollektivets duktiga musiker och underbara energi. Jazzkollektivet har en speciel förmåga att koppla ihop kvalitet och flexibilitet: Första gången spelade de maritima låtar kl 8 på morgonen. Andra gången flyttade de ut musikerna på en flotte där det blåste riktigt ordentligt. Även under lite svårare omständigheter lyckades de trollbinda publiken och lämna alla med en förnyad kärlek till jazzen. Tack till Jazzkollektivet för de magiska upplevelserna!”
– Nina Vindum Rasmussen (juli 2018)

Jazz på bröllop
“Skarp och superprofessionel musik från Jazzkollektivet.”
– Anette Saxtorph (maj 2018)

Charleston-dans med 20-tals jazz
“60 gäster utklädda i 1920-talsutstyrsel inspirerades till att dansa till musiken hela kvällen. Hela bandet var så duktiga och trevliga. 5 välförtjänta stjärnor härifrån!”
– Lisbeth Christensen (oktober 2019)

Jazz på julfest
“Jazzkollektivet såg till att vi fick en bra start på julfesten. Musikerna var väldigt flexibla och snälla, och förutom att vara väldigt duktiga musiker var de också öppna för små justeringa i ljudbilden under kvällen – även om det aldrig blev nödvändigt. Jazzkollektivet levererade exakt det vi hade önskat oss, och tillförde kvällen det lilla extra – jag ger dem mina varmaste rekommendationer.”
– Dan Wichmand Frederiksen (december 2016)

Fullträff
“Vi bokade jazzkollektivet på #kejserensvilla inför en dubbel 40-årsfest i trädgården. Det lyfte stämningen och musiken var lika mycket en fullträff som den genomförda dresscoden. Vi kommer definitivt att inkludera Jazzkollektivet på vår nästa stora fest!”
– Kejserens Villa (december 2019)

Fantastisk musik på 20-talsfest
“Jazzkollektivet levererade underbar musik på NIRAS julfest med 1920-talstema! Vi var 600 anställda på festen som alla dansade hela kvällen till jazzmusik. Vi blev omhändertagna från början till slut, både när det gällde musiken och hela boknings- och planeringsprocessen! Tusen tack för att ni gjorde kvällen fantastisk.”
– Camilla Pugholm Lindgreen (januar 2020)

Publiken får lust att höra mer
“Riktigt duktiga musiker som får publiken att längta efter mer!”
– Josefin Kaminski (december 2019)

Bra kväll med Jazzkollektivet som duo
“Vi rekommenderar varmt jazzkollektivet. Dom levde upp till alla våra förväntningar och spelade till stort nöje för alla våra gäster. Vi bokade en sångerska och en pianist – en stor applåd till Jazzkollektivet.”
– Stefan (november 2017)

Duktiga och trevliga!
” “Jazzkollektivet levererade perfekt bakgrundsmusik under vår bröllopsmiddag, och pianisten ackompanjerade också alla festlåtarna. Alla från Jazzkollektivet var väldigt trevliga och tillmötesgående, och dom får vara bästa rekommendationer!”
– Alexander (maj 2017)

Jazzkollektivet spelade på vårat bröllop “Det var ett stort nöje att lyssna på Jazzkollektivets loungiga jazz under vårt bröllop. Dom spelade under middagen och anpassade deras pauser efter alla tal och inslag – verkligen superflexibla. Jazzkollektivet var superduktiga och kan varmt rekommenderas inför festliga evenemang.
– Hella (juni 2018)

En underbar upplevelse!
“Jazzkollektivet spelade på vårt bröllop och gjorde ett fantastiskt jobb. Stämningen som dom skapade var PERFEKT – både när vi åt middag och när vi dansade till swing senare på kvällen. Både ljudnivån och låtvalet kunde helt enkelt inte vara bättre. Mina varmaste rekommendationer!”
– Simone K. (marts 2019)

Riktigt bra musik från Jazzkollektivet
” “Vi ger Jazzkollektivet fem stjärnor! Tack för att ni bidrog till at göra vår bröllopsdag oförglömlig.”
– Lene (april 2018)

Perfekt!
“Vi bokade Jazzkollektivet inför en stor konferens. Allt ifrån bokning, slutgiltiga avtalet och såklart musiken fungerade felfritt.”
– Katrine (november 2017)

Duktigt jazzband!
“Allt gick som planerat. Mysig, romantisk och lugn jazzmusik på vårt bröllop med möjligheten för att anpassa repertoaren i förväg efter våra önskemål. Tack för en oförglömlig dag!”
– Julia F. (juni 2017)

Skön bakgrundsmusik!
“Väldigt skön bakgrundsmusik som passade till evenemanget. Beröm till musiken – också från gästerna!”
– Sophia S. (september 2017)

Musik på bröllop
“Allt flöt på perfekt från början till slut! Jazzkollektivet hittade helt rätt sångerska och instrumentalister till uppträdandet i kyrkan, och det var så bra att hela publiken fick rysningar. Efter kyrkan spelades fantastisk bakgrundsmusik under både mingel och middag. Tack till Jazzkollektivet för att göra kvällen ännu mer speciel!”
– Pernille (maj 2018)

Musik under middag på restaurang
“Tack till Jazzkollektivet för en underbar kväll i sällskap av duktig pianist och sångerska på en restaurang i Köpenhamn. Hela förloppet var perfekt! Gjorde beställningen fem månader i förväg och alla avtal uppfylldes – VIKTIGT! Musiken var skräddarsydd efter både publik och omgivning, så vi säger tusen tack och vi ses nästa gång!”
– Jørgen (maj 2019)

Tre oförglömliga konserter
Jazzkollektivet skapade tre helt oförglömliga konserter i Kulturtornet i Köpenhamn under sommaren 2018. Med kvalitetsljud och fantastiskt duktiga musiker har samarbetet varit felfritt och uppstyrt hela vägen. Med Jazzkollektivet är allt möjligt.”
– Caroline, Kulturtårnet (november 2017)

Folk på dansgolvet till bröllop
“Jazzkollektivet spelade på vårt bröllop och både vi och gästerna var väldigt imponerade av den höga kvalitén på musiken och också den härliga stämningen som bandet lyckades skapa. Dom fick verkligen ut gästerna på dansgolvet och Jazzkollektivet får våra varmaste rekommendationer!”
– Laura (februar 2018)

Husband på Nørrebro Teater
Jazzkollektivet har sen 2018 varit husband på min show ‘Schøtministeriet’ på Nørrebro Teater. Jazzkollektivet har spelat både intromusik, jinglar till olika gäster, bakgrund till diverse monologer, outromusik, och skapat en episk och vacker start på andra halvan av showen med härlig jazzmusik. Jazzkollektivet har levererat i bästa amerikanska talkshow-stil och det har varit ett stort nöje. I samarbete med Jazzkollektivet har vi finjusterat under tiden och på så sätt har dom varit med att skapa en show med superbra flow som jag är väldigt stolt över. Vi ser fram emot mer jazz, politik och komedi framöver!”
– Michael Schøt, komiker (februar 2020)

Satte dansgolvet på eld på vårt bröllop
“Jazzkollektivet får inte bara våra varmaste, men också ärliga och ivriga rekommendationer – aldrig har vi träffat ett band som kunde tillmötesgå våra drömmar om det perfekta bandet så som Jazzkollektivet gjorde. Frederik, Nanna, Asbjørn, Hannes, John, Mikkel och Martin satte dansgolvet på eld på vårt bröllop, och det hade inte varit det samma utan dom. TACK för det bästa uppträdandet på våran bästa dag! Ni förtjänar oändligt med stjärnor för er enastående prestation!”
– Nina Victoria Ebbensgaard Murillo (august 2019)

Folk kunde njuta av musiken och prata med varandra
“Bra mat behöver bra musik, och Jazzkollektivet levererade just detta på våran julfest där de spelade under middagen. Gästerna njöt av musiken samtidigt som att dom åt och umgicks. Jazzkollektivet var väldigt duktiga på att hitta rätt ljudnivå så folk både kunde njuta av musiken och prata med varandra. Dom bidrog med en otroligt festlig stämning i lokalen och folk var väldigt glada för bandet. Jazzkollektivet består av väldigt duktiga och entusiastiska folk, och jag rekommenderar dom verkligen till alla sorts evenemang där det är viktigt med musik av hög kvalitet.”
– Boyan Mihaylov (november 2016)

Helt magisk upplevelse
“Marie, Thomas och Asger från Jazzkollektivet spelade på min födelsedag i min trädgård. Det var helt magiskt! Min granne blev också begeistrad. Om jag hade råd skulle de stå där varje fredag. Dom kom såklart i tid och var otroligt trevliga med mycket överskott!”
– Margit Kitter (juni 2019)

Musik på sommarfest
“Jazzkollektivet spelade musik på våran sommarfest i Opstandelseskirken. Pernille, Kristian och Robin spelade och sjöng himmelskt, och bidrog till en fantastisk stämning. Många kom i efterhand och tackade för både mat och den underbara jazzmusiken spelat av de duktiga musikerna. Jazzkollektivet var verkligen uppskattat, och det var en riktigt bra kväll i solen vid kanalen. Tusen tack!”
– Nina Gustavussen (august 2018)

Jazz på privatfest
“Superduktiga musiker!”
– Henriette Bjergvang (juni 2018)

Hög kvalitet, bra stämning och dans!
“Jazzkollektivet spelade tre set på vårt bröllop. Både vi och gästerna var väldigt imponerade av den höga kvalitén på musikerna, och av den härliga stämningen som bandet lyckades skapa och som verkligen fick ut folk på dansgolvet. Kommunikationen som gick före evenemanget var också toppklass och vi kan varmt rekommendera Jazzkollektivet.”
– Laura Høgholt (februar 2018)

Konserter under Copenhagen Jazzfestival
“I 2018 inledde Konstföreningen Gammel Strand ett samarbete med Jazzkollektivet om olika uppträdanden i konsthallen. Tillsammans har vi t.ex. skapat ‘Jazzhaven’ (Jazzträdgården) som är en scen för ung, nordisk jazz under Copenhagen Jazzfestival. Detta tar plats i Gammel Strands vackra trädgård där Jazzkollektivets duktiga unga musiker levererade en rad konserter under sommaren 2019, med hög konstnärlig nivå och musikalisk bredd. Jazzhaven är inte bara en fantastisk ny scen i Köpenhamn, men ger också våran konsthall möjligheten att inspirera en ny publik till at komma förbi och uppleva konsten i dialog med musiken. Samarbetet med Jazzkollektivet har varit ett stort nöje hela vägen, med fokus på ambition och problemlösning oavsett vilken uppgift som ställs. Vi rekommenderar Jazzkollektivet varmt – både som partner och som jazzleverantör, och vi ser fram emot att fortsätta samarbetet under 2020.”
– Pernille Fonnesbech, samordnare och förmedlingschef, Konstföreningen GL STRAND (januari 2020)

Väldigt tillmötesgående och välförberedda
“Vi uppskattade verkligen Jazzkollektivets hjälp att göra vårt evenemang till en succé. Dom var uppmärksamma på stämningen, och tajmingen var perfekt när det gällde tal och liknande inslag. Musiken passade bra in och var både vacker och charmig. Jag rekommenderar både musiken och den professionella hanteringen av bokningen varmt.”
– Silja (september 2017)

Duktig ung jazzorkester
“Vi fick väldigt bra underhållning under middagen på våran julfest. Musikerna var väldigt duktiga och kände direkt av vilken volym de skulle lägga musiken på – bra klassisk jazzig julrepertoar.”
– Lone Wagner (december 2017)

Härlig blandning av jazz/croonermusik“En väldig känsla för musiken, lokalen och alla gästerna.”
– Jørgen Ulrichsen (november 2019)

Perfekt – också till konfirmation!
“Vi ville gärna hitta ett jazzband som inte tog upp för mycket plats, men som samtidigt fungerade som en stämningsfull kuliss under våran dotters konfirmation. Jag letade ett tag på internet efter helt rätt band, och efter att ha lyssnat på olika demos upptäckte jag hur stor skillnad det var på dom olika jazzbanden, och blev helt säker på att Jazzkollektivet var exakt det vi behövde. Jag fick svar redan samma dag som jag tog kontakt, och vi gjorde snabbt ett avtal. Tack för bra musik!”

– Lisa Vangsgaard (maj 2019)

Otroligt duktiga musiker
“När vi ankom till godset var musikerna redan på plats med fluga och hängslen som avtalat, och dom spelade vackert, innerligt och behagligt under hela bröllopsmottagningen. Dom var dessutom väldigt snälla och tillmötesgående mot oss och våra gäster. Alla gästerna njöt av musiken, och vi kommer definitivt att boka Jazzkollektivet igen inför andra evenemang och fester i framtiden.”

– Natasja (juli 2018)

Väldigt duktiga musiker
“Jazzkollektivet spelade så bra och hade med sig bästa repertoaren. Juljazz som alla känner till. Jag rekommenderar varmt!”

– Kimmie (december 2016)

Bättre kan man inte önska sig!
“Jazzkollektivet var med och gjorde vår vigsel i kirken helt oförglömlig!
På nolltid övade Jazzkollektivet in våra två svenska nummer och framförde dem med perfektion. Alla rekommendationer härifrån!”

– Caroline (august 2018)

Jazz på Franska Ambassaden
“Jazzkollektivet spelade som trio på Den Franska Ambassaden. Otroligt välspelande, enkel kommunikation och bra utfört. Rekommenderar varmt!”
– Klaus, DIGNITY (november 2017)

Låtlistan matchade stämning och tema
“Jag har bokat Jazzkollektivet två gånger, och kan verkligen rekommendera dem. Det var lätt för oss att komma med önskemål och på så sätt se till att låtlistan matchade både stämningen och temat. Extremt kompetenta musiker och man är i trygga händer från börja till slut!”
– Karen Rafael Jensen, Adform (august 2019)

Mysig jazz
“Mysig jazz och trevligt band! Tack för en härlig kväll i Vanløse!”
– Neve Q (august 2019)

Avslappnad stämning på bröllop
“Jazzkollektivet skapade en bra och avslappnad stämning!”
– Kiwi (september 2019)

Sommarjazz på Bernstoff Slott
“Jag anordnar evenemang på Bernstorff Slott och hade det stora nöjet att boka tre musiker från Jazzkollektivet inför ett evenemang med sommarjazz på slottets terass. Otroligt fina människor och vi fick allt som lovat. Dom kom i tid, var snabba på att soundchecka och levererade underbar musik till vårt evenemang. Alla våra gäster var väldigt glada och nöjda. Jag skulle definitivt rekommendera Jazzkollektivet, och hoppas även på samarbeten för kommande evenemang.”
– Lisbeth Kobberup, Bernstorff Slot (juni 2019)

En otrolig musikalisk upplevelse
“Vi bokade Jazzkollektivet till vårt bröllop och allt har verkligen varit ett enda stort nöje! Supersnabba svar över mail och en trio bestående av Thomas, Lise och Asger som levererade en otrolig musikalisk upplevelse samtidigt som att dom var väldigt tillmötesgående och glada! Tusen tack till Jazzkollektivet från Anna och Thomas.”
– Anna Teresia Møller-Lorentzen (augusti 2018)

Jazz på vigsel under öppen himmel
“Jazzkollektivet levererade fantastisk musik på vårt bröllop på Trudsholm. Vi bokade sång och piano som ackompanjemang till vår vigsel under öppen himmel, och det fungerade så bra och lyfte verkligen stämningen. Senare levererade en kvartett med saxofon, bas, piano och sång en vacker och stämningsfull ljudbild samtidigt som att våra gäster njöt av trädgården och musiken. Vi rekommenderar varmt Jazzkollektivet.”
– Johan Hallgren Madsen (juni 2018)

Perfekta matchet
Vi fick en underbar start på kvällen tack vare Jazzkollektivet. Marie har en fantastisk röst och resten av bandet spelade väldigt bra. Atmosfären, stället och musiken var den perfekta matchningen. Tack!”
– Nicolas Bonvalet (juni 2018)

Ett uppträdande som går rakt i hjärtat
“Jazzkollektivet är väldigt professionella att jobba med, och levererar dessutom ett uppträdande som går rakt i hjärtat.”
– Thomas, Charitybaren (december 2017)

Stämningsfull jazz
“Supersound, standard jazz! Vi bokade en duo bestående av sång och gitarr på våran fest, vilket passade väldigt bra på den lilla innergården på Nørrebro. Duon levererade snygg och professionell musik, som både fungerade till dom som ville lyssna mer ingående, och som stämningsfull bakgrund för dom som ville gå runt och njuta av festen.”
– Torkil (september 2018)

Jazz på julfest – 1920-tals tema
“Tack för ett fantastiskt koncept. Det klickade så bra med jazz på vårt 20-talstema. Alla gav hundra procent och det svängde verkligen. Fantastisk sångerska och band som har koll på sina grejer – allt var verkligen så bra. Tusen tack!”
– Heidi, Niras (december 2019)

Jazzen blir relevant för alla generationer!
“Ni är professionella och duktiga musiker med bra humör och en energi som lyfter jazztraditionen och gör den relevant för alla generationer. Alltid ett stort nöje! Vi ser fram emot nya upplevelser med er i 2020.”
– Tine Højrup (december 2019)

Gin & Jazz på Vinoble Skt. Petri
“Sen 2019 har vi jobbat med Jazzkollektivet på att kombinera provsmakning med jazzmusik. Vi har t.ex. jobbat med koncepten Gin & Jazz, då varje gin & tonic kombineras med en intim jazzkonsert. Musikerna i Jazzkollektivet har varit redo för utmaningar – t.ex. att sjunga låtar på flera olika språk – vilket har varit super kul! Jazzkollektivet har varit en del av att skapa en unik och annorlunda kväll hos oss, med perfekt ljudnivå och musikaliskt uttryck. Gästerna som ställde sig längst fram fick en konsertupplevelse, men det fanns också möjlighet att sitta och prata längre bak. Repertoaren var en blandning av olika sorters jazz, och allt lät fenomenalt med bred variation, och eventet bidrog dessutom till att vi fick in kunder som vi inte annars möter i våran affär. Feedbacken från våra gäster har varit väldigt bra, och vi planerar redan nya evenemang med Jazzkollektivet i framtiden.”
– Julian, Vinoble Skt. Petri (februar 2020)

Allt vad man kan önska sig
“Jazzkollektivet gjorde det SÅ bra!. Vi bokade en trio bestående av piano, kontrabas och saxofon. Noggrann och bra kommunikation och så spelar de helt perfekt. Vårt bröllop hade inte varit det samma utan Jazzkollektivet.”
– Louise Hansen (september 2017)

Helt perfekt!
“På jubileumsmottagningen på jobbet kom Jazzkollektivet och spelade. Fantastisk musik, lagom ljudnivå och en härlig blandning av bossa nova som passade perfekt till eventet.”
– Anja Skovgaard (marts 2019)

Jazz på begravning
“Vi ville ha en stillsam duo bestående av saxofon och piano på en begravning – och det fick vi verkligen! Härlig, skön och stämningsfull jazzmusik. Tack.”
– Jan Sørensen (oktober 2019)

Härlig jazzmusik under bröllopsmiddagen “Vi bokade Jazzkollektivet till vårt bröllop – både till vigseln, mottagningen och under middagen med 80 gäster och dom levererade verkligen bra. Repertoaren var perfekt, och bandet hittade snabbt helt rätt ljudnivå för lokalen. Vi fick höra “At Last” under vigseln precis som vi hade önskat oss, och bandet var snabba på att flytta instrumenten och spelade sen skön jazzmusik som skapade en härlig stämning under både mottagningen och middagen. Jazzkollektivet fick också mycket fina ord med på vägen från många av våra gäster.”
– Sidsel Eriksen (april 2018)

Cool jazzmusik!
“Jazzkollektivet bidrog till att göra våran fest helt speciel. Duktiga, trevliga och glada unga jazzmusiker. TACK!”
– Dagmar (september 2017)

Det var helt perfekt!
“Vi bokade Jazzkollektivet till att spela jazz under middagen på vårt bröllop. Både musiken och musikernas öppna och professionella sätt var helt fantastiskt. Vi kommer definitivt boka Jazzkollektivet till framtida stora fester. Stora rekommendationer härifrån!”
– Marie Henriksen (maj 2019)

Jazzkväll
“Jazzkollektivet bidrog med sin avslappnade jazzmusik verkligen till att skapa helt rätt stämning under kvällen – exakt som vi önskade det. Tack så jättemycket!”
– Trine Bech (januar 2020)

En fröjd för öronen och stämningen!
“Jag och alla gästerna rekommenderar verkligen Jazzkollektivet som kom och spelade på min mans födelsedag. Dom ska ha mycket beröm för deras förmåga att ackompanjera festligheterna samtidigt som att vi fick njuta av deras fantastiska musikaliska färdigheter – detta genom en repertoar av vackra jazzstandards och älskade melodier från en förlorad tid – helt enligt avtalet. Musikernas avslappnade attityd kombinerat med deras energiska prestation lyfte stämningen på ett sånt sätt att alla helt glömde tiden och festade till långt ut på natten. Stort tack till Jazzkollektivet för ert bidrag till en otroligt mysig och trevlig kväll.”
– Steffen W. (februar 2019)