KAKOR (cookies)

Webbplatsen använder “kakor” vilket är en textfil som lagras på din dator, mobil eller liknande. Detta för att kunna identifiera din enhet, komma ihåg inställningar, utföra statistik och hitta relevanta annonser. Kakor innehåller inte skadliga koder som t.ex. virus.
Det är möjligt att ta bort eller blockera kakor. Se instruktioner här: https://www.dinstartsida.se/hjalp/?artikel=106
Om du tar bort eller blockerar kakor kan det leda till att du ser annonser som inte har relevans för dig, samt att de kommer visas oftare. Du kan också riskera att webbplatsen inte fungerar optimalt och att det finns innehåll som du inte kan tillgå.

PERSONUPPGIFTER

Vi insamlar och behandlar aldrig dina personliga uppgifter om inte du har gett ditt samtycke. Detta kan exempelvis vara relevant i samband med att du registrerar dig som mottagare av vårt nyhetsbrev, eller använder vårt kontaktformulär. Av de uppgifter du anger, samt ditt uttryckliga samtykke till våran tillgång av denna informationen, behandlas följande: Namn, telefonnummer och e-post.
Vi samlar och bearbetar vanligtvis följande typer av information: En unik kod samt teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, din IP-adress, din geografiska plats samt vilka sidor du klickar på inne på vår webbplats.

LAGRING AV PERSONUPPGIFTER

Vi lagrar din information så länge det är nödvändigt för de syften för vilka uppgifterna samlas in, behandlas och / eller lagras.
Dessutom använder vi ett antal tredjeparter för lagring och bearbetning av data. Dessa behandlar information enbart i samband med oss, och får inte använda den för egna ändamål.

DINA RÄTTIGHETER

Om du vill ha åtkomst till din registrerade information eller återkalla ditt samtycke kan du kontakta oss admin@jazzkollektivet.dk

DATA CONTROLLER

Jazzkollektivet – CVR DK-37772291

Återgå till kontaktformuläret